Winnaars TCG ontwerp contest krijgen eigen Pokemon kaart!

Wie droomt er niet om een een eigen Pokemon kaart te ontwerpen? Deze zomer had je de unieke kans door mee te doen aan de Pokemon ontwerp wedstrijd: de Pokemon TCG Illustration Contest. Althans, als je uit Japan of Amerika komt, want dit was een van de vereiste om mee te doen. Wie weet komt deze ontwerp wedstrijd ook nog naar Nederland, dus hou onze site in de gaten. Hieronder zie je een aantal winnaars en de uiteindelijk ontworpen Pokemon kaarten.

Beste Japanse design

Design door Kasai Taiga (Japan)

Beste Amerikaanse design

Design door Julie Hang (USA)

Beste design (algemeen)

Design door REND

Uiteindelijk werden ze gekozen uit bijna 11 duizend inzendingen. En zien deze ontwerpen er zo al schitterend uit, op een Pokemon kaart komen ze natuurlijk pas echt goed tot hun recht. Deze kaarten zijn eind oktober gemaakt en komen vooralsnog alleen in de Japanse taal uit. Hieronder kan je ze zien.

Verder ontvingen de winnaars mooie geldbedragen en een aantal van hun eigen ontworpen kaarten. Benieuwd naar alle designs? Bekijk dan de top-100 Pokemon designs op de officiële Pokemon TCG contest site.

Hieronder zie je een video met alle winnaars en speciale vermeldingen. Al met al een mooie contest die hopelijk snel naar Nederland komt!

Scroll naar boven