Onze missie

Wij willen een zo compleet mogelijk overzicht geven van alle Pokemon kaarten. Daarbij vinden we het belangrijk dat de kaarten van goede kwaliteit zijn en op een logische manier zijn ingedeeld.

Onze waarden

  1. Kwaliteit boven kwantiteit
  2. Helderheid
  3. Details zijn belangrijk
  4. Open voor suggesties

Dit betekent dat we geen Pokemon kaarten plaatsen van slechte kwaliteit en letten op de details (zoals: wie is artiest die de kaart ontworpen heeft). Daarnaast staan we altijd open voor feedback vanuit de Pokemon fans.

Wie zijn wij?

Pokemonkaart.nl is onderhouden en wordt gemaakt door een paar fans van het eerste uur. We doen dit op vrijwillige basis en proberen zelf vooral veel plezier te beleven aan al die mooie kaarten.

Al ruim 20 jaar verzamelen we Pokemon kaarten. Dit is trouwens één van onze favorieten. Omdat we vaak online zochten naar weetjes over de karakters en de (waarde van de) kaarten en dan veelal afhankelijk waren van buitenlandse sites, bestond het idee een eigen site te beginnen.

We zijn begonnen met het verzamelen van alle namen en hebben daarna de scans van de kaarten verzameld. Belangrijk detail: scans zonder watermerk. Vaak zie je websites met Pokemon kaarten met een watermerk. Dit verpest de kaart vinden wij. Vervolgens zijn we gaan bouwen aan de website. De website is overigens nooit af, we proberen deze elke dag mooier en beter te maken, en zijn altijd op zoek naar nieuwe kaarten. Hoe we dat doen, kan je op de FAQ pagina zien.

Scroll naar boven