Hoe kan ik uitzoeken hoeveel mijn Pokemon kaart waard is?

Om uit te zoeken hoeveel jouw Pokemon kaart (in potentie) waard is, hebben we op Pokemonkaart.nl een handige zoekmachine gemaakt. Je vindt deze op de pagina Pokemon kaarten waarde bepalen. Ook hebben we een snelzoek functie gemaakt, waarbij je de naam van de Pokemon invult en direct alle resultaten en de waarden van de Pokemon kaarten verschijnen. We zullen beide methoden hieronder beschrijven.

Dit is een oud artikel. Bekijk hier onze vernieuwde zoekmachine!

Zoek de waarde van jouw Pokemon kaart

De methode is eenvoudig. Op je Pokemon kaart zie je verschillende teksten en symbolen. Om snel de waarde te bepalen, heb je er slechts 2 nodig: de naam en het symbool van de Serie. Neem onderstaande Abomasnow uit de Unified Mind set die in de Sun & Moon serie verscheen:

Je ziet op deze kaart boven aan de naam staan, en onder in de hoek het symbool van de Unified Mind set:

Allereerst vullen we op de pagina Pokemon kaart waarde bepalen de naam in het zoekvenster in en drukken we op Zoek:

Vervolgens selecteren we het symbool van de Unified Mind set:

Nu zie je als de resultaat:

Je ziet meteen de kaart, de waarde en de sterren die de bezoekers van Pokemonkaart.nl aan deze pokemonkaart gegeven hebt. Als je op de kaart klikt, ga je naar de detailpagina waarop verschillende details van de kaart staan, en waar je de mogelijkheid krijgt deze kaart op eBay te bemachtigen.

Quick search

De Quick search kan je vinden in de sidebar van de detailpagina’s van de Pokemon’s en in de header van de site. In het zoekscherm kan je de naam van de Pokemon die je zoekt intypen. Onze slimme zoekmachine zal direct alle resultaten teruggeven. als je over de resultaten met je muis beweegt, zie je direct een voorbeeld van de kaart en de huidige waarde.

Vervolgens kan je klikken op de naam of op de button “Bekijk kaart” om de details van de kaart te zien. Ook kan je klikken op het linkje “Alle gevonden resultaten” om alle Pokemon kaarten met de naam voorkomen. Je kan deze quick search ook gebruiken om op Series te zoeken. De naam verschijnt dan rechts en de kaarten die in die serie horen aan de linkerkant:

Je kan nu klikken op de hele serie, of op een kaart aan de linkerkant. Vervolgens zie je op de detailpagina de waarde van jouw Pokemon kaart.

Sorteren

Vervolgens kan je de resultaten op verschillende manieren sorteren. Op nummer, naam, HP en uiteraard op waarde van hoog naar laag. Als je dit doet, zie je direct welke Pokemon op dit moment het meest waard is:

Ook kan je het aantal resultaten aanpassen, zodat je pagina niet te lang wordt. Kortom, in een paar eenvoudige stappen kan je direct uitzoeken wat jouw Pokemon kaart waard is. Zelf proberen? Ga dan snel naar Pokemon kaart waarde bepalen.

6 gedachten over “Hoe kan ik uitzoeken hoeveel mijn Pokemon kaart waard is?”

  1. Eline Vliegenberg

    Ik heb een aantal kaarten reverse holo die ik wil verkopen (waar ik graag de waarde van wil weten). Deze staan niet in het schema vermeld. Hoe kan ik hier de potentiële waarde van achterhalen?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven