Pokemon 25 jaar in Nederland: bekijk de speciale jubileum oversized Pokemon kaarten

In Amerika is de hype rondom 25 jaar Pokemon vorige maand echt op gang gekomen toen McDonald’s begon met het weggeven van gratis Pokemon kaarten bij Happy Meals. Maar nu is het eindelijk zover, ook in Nederland is de eerste actie van Pokemon begonnen. Vandaag ontvingen wij 3 oversized (jumbo) Pokemon kaarten van Grookey, Scorbunny en Sobble.

Zoals alle Nederlandse Pokemon fans zijn wij ook uitzinnig over het feit dat Pokemon dit jaar haar 25 jaar jubileum viert. We hebben inmiddels tientallen McDonald’s Pokemon boosters besteld en hopen zoals we eerder schreven nog steeds dat over 2 maanden deze fantastische kaarten ook in Nederland bij de Happy Meals worden weg gegeven. Maar goed, dat is dus nog even de vraag of en wanneer deze kaarten bij ons komen. Tot die tijd moeten we afwachten of de Pokemon kaarten in het buitenland bestellen. Vandaag werden we echter verrast met 3 oversized kaarten. Bekijk op Pokemonkaart.nl als eerste deze kaarten!

Scorbunny is ook van de partij in de jubileum set van Pokemon!
De details op deze Sobbles jubileum kaart zijn uitmuntend te noemen. Wat een details!
Grookey staat er mooi op…
Prachtige Pokemon kaarten in de eerste jubileum uitgave in Nederland.
Een gouden Pikachu op schittert op elke Pokemon kaart

Wat vind jij van deze jubileum kaarten van Pokemon? En waar wacht je nog op? Laat het weten in de comments……

2 gedachten over “Pokemon 25 jaar in Nederland: bekijk de speciale jubileum oversized Pokemon kaarten”

  1. Thomas veldstra

    Jullie zijn heel goed bezig want het zijn gewoon stukjes karton wat anderen heeeeeeeeeel veel kopen en het is ook niet echt millieu vervuiling want je gooit het liever niet op straat en het is leuk om mee te spelen. Dus ik vindt geef jezelf maar een schouderklopje.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven