Informatie & Achtergrond

error-misprints-pokemon

Misprints, Error kaarten, Altered Art, gesigneerde kaarten, Graded kaarten en verboden kaarten: verborgen schatten in de wereld van Pokémon?

1. Misprints bij Pokemon kaarten Misprints zijn productiefouten (drukfouten) die ontstaan tijdens het drukproces van kaarten, waardoor er onbedoeld afwijkingen in het uiterlijk van de kaart ontstaan. Deze kunnen variëren van kleurverschillen tot vreemde elementen op de kaart, zoals vlekken. Een voorbeeld van een drukfout bij Pokemon kaarten is onderstaande Rattata uit de Base set. …

Misprints, Error kaarten, Altered Art, gesigneerde kaarten, Graded kaarten en verboden kaarten: verborgen schatten in de wereld van Pokémon? Lees meer »

Hoe-worden-pokemon-kaarten-gemaakt

Hoe worden Pokemon kaarten gemaakt? Een kijkje achter de schermen

Op het internet is een video opgedoken van 4 jaar geleden waarin het hele proces rondom de productie van Pokemon kaarten wordt getoond. Wat we in de video zien is hoe een kaart ontworpen wordt en welke processen hierbij worden gevolgd. We krijgen letterlijk een kijkje in de keuken van een van de printbedrijven die …

Hoe worden Pokemon kaarten gemaakt? Een kijkje achter de schermen Lees meer »

vragen-over-pokemon

De meest gestelde vragen over Pokemon kaarten

Op deze pagina geven we antwoord op vragen als “Welke Pokemon kaart is het meeste waard?”, “Hoe kan ik uitzoeken wat mijn Pokemon kaart waard is?” en “Zijn Pokemon kaarten van AliExpress echt of nep?”. Heb jij een vraag over Pokemon kaarten die hier niet behandeld is? Laat het ons weten in de comments.

Scroll naar boven