Zoek Pokemon kaart op naam en nummer

Hulp nodig bij het zoeken naar de juiste Pokemon kaart? Om snel een Pokemon kaart en zijn waarde te zoeken, kan je onze zoekmachine gebruiken. Vul de naam en het nummer van je Pokemon kaart in en je ziet direct wat je kaart waard is! Je kan ook alleen de naam invullen, zodat je alle kaarten met die naam ziet. Hieronder laten we zien hoe je dit doet.
Zoek naam en nummer van je Pokemon kaart

Psyduck 20
Alcremie SV058/SV122
Cheryl 159/163

Voer de naam in, gevolgd door een spatie en dan het nummer van de Pokemon kaart. In het nummer zelf geen spaties invoeren. Dus de kaarten hierboven, kan je als volgt invoeren in de zoekmachine:

Psyduck 20
Alcremie SV058/SV122
Cheryl 159/163


Update oktober 2021: de grote preview in de zoekmachine staat tijdelijk uit.

Als je naam en nummer invoert, wordt de unieke Pokemon kaart getoond.
Als je alleen naam invoert, worden er verschillende versies van de Pokemon kaarten getoond.

Selecteer vervolgens de kaart (of klik op de button) om naar de detailpagina van de gevonden Pokemon kaart te gaan. Als je een type fout gemaakt hebt, of er verschijnt geen kaart, klik dan op het sluitkruis rechtsboven in de zoekbalk en voer de naam en het nummer opnieuw in.Zoeken op Symbool, Set of Serie

Wil je toch liever zoeken op Serie of Set, gebruik dan het menu. Wil je liever zoeken met behulp van het symbool dat onder op de Pokemon kaart staat, bekijk dan Pokemon kaarten zoeken op symbool.

Scroll naar top