Silver Tempest – laatste set in de Sword & Shield serie

Eerder schreven we eerder al over het eind van de 8ste generatie Pokemon, Sword & Shield. Na twee jaar is het volgens de makers van Pokemon tijd voor de opvolger, Scarlet & Violet. Met deze nieuwste generatie 9 komen er nieuwe Pokemon in de Pokedex en nieuwe sets op de markt. Maar gelukkig wordt er binnen de SWSH serie nog 2 laatste sets uitgebracht. De voorlaatste set verschijnt al op 11 november: Silver Tempest.

Wij hebben alvast wat informatie over deze nieuwe set verzameld. Zo weten we al welk symbool de kaarten zullen krijgen en hoe het logo er uit komt te zien. Maar dat is nog niet alles. Waar Pokemon zelf altijd redelijk summier is als het gaat om informatie over nieuwe sets, zijn er op internet altijd veel Pokemon fans die op basis van in Japan gereleasde sets, menen te weten wat we kunnen verwachten.

Update 13-10: de eerste kaarten uit de nieuwe Silver Tempest set zijn bekend. Bekijk dit artikel: eerste Pokemon kaarten uit Silver Tempest bekend om ze te bekijken.

Inhoud en kaarten in de Silver Tempest set – Bevestigd

Laten we eerst eens kijken wat Pokemon zelf zegt over de inhoud van deze set:

  • Meer dan 190 Pokemon kaarten
  • 3 nieuwe Radiant Pokemon
  • 6 full art Pokemon VSTAR kaarten
  • 15 Pokemon V kaarten
  • 1 Pokemon VMAX kaart
  • 30 kaarten in de Trainer Gallery subset (TG)
  • En verder meer dan 15 Trainer kaarten
  • Het symbool ziet er als volgt uit:

Verder hebben ze verkondigd dat de volgende kaarten sowieso zullen (terug) komen in de set: Lugia VSTAR, Alolan Vulpix VSTAR, Serperior VSTAR, Unown VSTAR, Mawile VSTAR, Regieleki VMAX en Regidrago VSTAR.

Kaarten in de Silver Tempest set – Onbevestigd

Wanneer we kijken naar de onlangs uitgekomen Japanse kaarten in de sets Lost Abyss, Paradigm Trigger en Incandescent Arcana, zouden een aantal kaarten er als volgt uit komen te zien:

Het blijft natuurlijk giswerk, en pas na de lancering in november weten we hoe de daadwerkelijke set Silver Tempest eruit komt te zien. Maar op basis van wat we gezien hebben in de Japanse sets belooft het veel goeds!
Hou Pokemonkaart.nl in de gaten voor meer updates rondom deze release.

Scroll naar boven