Ed Sheeran – Celestial: het officiele pokemon lied

Op 29 september 2022 om 17:00 uur is het zover: de officiele release van het Pokemon nummer Celestial door de wereld artiest Ed Sheeran. Het nummer, dat exclusief voor Pokemon gemaakt is, zal om simultaan op die tijd te zien zijn op Youtube en te horen op Spotify en Apple Music. Veel is er niet bekend over het nummmer, maar dat Pikachu er een rol in zal spelen is al bekend. Hou onze site in de gaten om als eerste de clip op Youtube te zien of op Spotify te horen.

De zanger is al sinds hij klein is een grote fan van Pokemon. Zo gaf hij laatst in een interview aan dat het begon met het sparen van Pokemon kaarten op de basisschool toen hij 7 jaar oud was.

“Toen kwam de Pokemon serie op televisie welke ik elke keer opnam op video. Ook had ik samen met mijn broer een Game Boy met het spelletje ‘Pokemon Blue’. Toen ik daarna op mijn achtste verjaardag een Game Boy Color kreeg met het spel ‘Pokemon Yellow’ was ik helemaal verkocht.” aldus de Engelse wereldster.

Tijdens concerttoer in Japan ontmoette de Ed Sheeran het Pokemon team en gaf hij aan best wel een keer een lied over Pikachu of Pokemon te willen maken.

En dat is nu dus gelukt!

Vanaf 17:00 uur op 29 september is de clip hierboven te zien. Je kan hem ook op Youtube bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=23g5HBOg3Ic

Of check deze link om het nummer op Spotify alvast op te slaan: https://edsheeran.lnk.to/celestial

Screenshot uit de videoclip – Celestial
Scroll naar boven