De 10 meest bijzondere Magikarp kaarten

Een van de meest geliefde Pokemon is Magikarp. Deze Pokemon kan zo weinig en oogt zo hulpeloos dat hij vele harten veroverd heeft. Magikarp heeft zelfs de status van cult-held bereikt. Er zijn in Japan zelfs gerechten gebaseerd op Magikarp. Het mooie van Magikarp met al zijn zwaktes is dat deze kan evolueren in één van de gevaarlijkste Pokemon: Gyarados. Het idee dat Magikarp evolueert naar Gyarados is gebaseerd op een oud Chinese mythologische verhaal van karpers die over een legendarische waterval genaamd de Drakenpoort springen om vervolgens beloond te worden voor hun doorzettingsvermogen en in draken veranderen.

Magikarp, de Pokemon cult-held

Op dit moment zijn er 39 Magikarp kaarten. Wij selecteerde de mooiste en meest bijzondere Magikarp Pokemon kaarten die er zijn. Check ze hier onder.

10 – Magikarp – Meest in gevaar

Op deze kaart ligt Magikarp op het droge en snakt hij naar adem. Gelukkig komt het uiteindelijk altijd goed met Magikarp.

9 – MAgikarp met Pikachu

De enige kaart waar Magikarp met Pikachu staat. Ontworpen door Kanahei, die tot nu toe slechts 4 kaarten ontworpen heeft.

8 – De oudste Magikarp

De eerste Magikarp verscheen op de Engelse kaarten in de Base set in 1999.

7 – Magikarp in regenboog kleuren

Je moet van de Rare Rainbow kaarten houden, maar ook als je hier niet van houdt moet je toegeven dat deze zeer mooi ontworpen is.

6 – Misty’s Magikarp

Misty is onze favoriete Gym leader, daarom mag deze kaart niet inde top-10 ontbreken!

5 – De meest glimmende Magikarp kaart

Deze kaart was onderdeel uit de McDonalds Promo set uit 2016 en een van onze favorieten.

  • Magikarp

    Magikarp

    McDonald’s Collection 2016

    4/12

4 – De Magikarp kaart met de meeste waarde

Deze kaart is de meest waardevolle Magikarp die er is. Kenners weten dit.

3 – De sterkste Magikarp

Samen met Wailord vormt Magikarp het GX Tag team op deze kaart. Deze combi maakt dit de sterkste Magikarp kaart dat er is.

2 – De Meest Realistische Magikarp

Deze kaart (ontworpen door N-Design Inc.) toont Magikarp uit Pokemon Go set als karper in een levensechte wereld.

1 – De vreemdste Magikarp kaart

Op het oog een eenvoudig ontworpen design, aan de andere kant een hele intrigerende Magikarp kaart. Wat ons betreft de favoriet.

Deze top-10 van Magikarp kaarten is onze persoonlijke favoriete top 10. We hebben daarbij niet alleen naar de waarde van de kaarten gekeken, maar ook naar het ontwerp, de bijzonderheid, de Pokemon die er op staan en de algemene indruk die de kaart achterliet. Neemt niet weg dat er nog meer mooie en bijzondere Magikarp kaarten zijn. Wil je ze allemaal zien? Check dan ons overzicht van Magikarp kaarten of bekijk Magikarp in de Pokedex.

Scroll naar boven